Kuhinje po mjeri

Kuhinja je danas postala glavni centar u kući, nezaobilazni dio svakog člana u obitelji.


Prilikom dizajna kuhinja koristimo se računalnom 3D tehnologijom kako bismo zajedno s Vama kreirali Vašu kuhinju iz snova. U proizvodnji koristimo moderne CNC strojeve radi preciznost i kvalitete izrade. Kuhinja je mijesto gdje je stalna izmjena temperature pa tako i vlažnosti. Stoga postoje razni materijali za izradu kuhinja. Iveral, mediapan, puno drvo. Isto tako su i fronte sortirane.


Mi vam omogućujemo:


• potpuno jedinstven izgled vaše kuhinje

• mogućnost izbora materijala, ako želite biti apsolutno sigurni u kvalitetu i najmanje sitnice ili želite napraviti kompromis da bi se postigao što bolji omjer cijena/kvaliteta

• iskorištavanje doslovno svakog centimetra prostora gdje će biti vaša kuhinja, što može biti od velike koristi ako imate manji prostor za kuhinju.

• mogućnost prilagođavanja kuhinje posebnim specifičnostima vašeg prostora, kao npr. raznih kosina kod tavanskih prostora ili ispod stepenica, radijatora koji se jednostavno ne uklapa na mjesto gdje treba biti kuhinja, preniskog prozora i ostalim eventualnim specifičnostima vašeg prostora kojih možda niste niti svjesni. Kod kuhinja po mjeri ništa od toga nije nedostatak, već dapače prednost jer će se svaki djelić prostora korisno iskoristiti.